5 essentiële recepten om te maken op je BRAZE barbecue


​ 

Hier zijn 5 eenvoudige en smakelijke ideeën om thuis te testen:


1. Gegrilde groentespiesjes met tijm

Courgette, paprika, rode uien, champignons, een scheutje olijfolie, zout, peper en verse tijm: dat is het!


2. Biefstuk gemarineerd met mosterd en rozemarijn

Marineer je stuk rundvlees in een mengsel van mosterd, rozemarijn, knoflook en olijfolie voor het koken. Een explosie van smaken op de sintels.


3. Visfilets in folie

chik kabeljauw of zalm met citroen, dille, een beetje boter en groenten op bakpapier. Zacht koken en roken gegarandeerd.


4. Geroosterde Camembert met kruiden

Smelt in een kleine braadpan of gewikkeld in aluminium een hele camembert met rozemarijn. Om op toast te smeren.


5. Gegrilde ananas met honing en kaneel

Voor het dessert: gegrilde gouden ananasschijfjes met een scheutje honing en een snufje kaneel. Serveer warm.

Onderhoudsgids voor uw BRAZE-barbecue voor een optimale levensduur